lovelogo

lovelogo

Zárszerviz a Fővárosban bármikor igényelhető

2021. július 30. - Pepista

Zárszerviz a főváros területén non-stop igényelhető!

 

Minap történt meg egy kedves ügyfelünkkel, hogy kizárta magát a lakásból. Szinte mondanunk sem kell mit érzett, főleg hogy az ebédje meg a gázon ép főtt. kétségbe eseten keresgélt a telefon zárszerviz után, aki gyorsan ki tud érni gettyimages-875307778.jpgés beengedi őt a lakásba mert nincs túl sok ideje, fől a kaja a gázon. az ügyfél elmondása alapján azért választotta cégünket, mert az olvasta, hogy zárszerviz akár 30 percen belül is megoldható. Az ügyfél hívásától számítva, szerencsére jó közlekedésnek köszönhetően ami mostanában ritkán mondható el a fővárosban, de sikerült kiérnünk 25 perc alatt, gyorsan kinyitottuk a becsapódott ajtaját. Az ügyfél nem győzött hálálkodni amiért gyorsan megoldottuk a problémáját. Nekünk ez a dolgunk, ez a munkánk és nem csak a munkánk több ennél, szeretjük is ezt csinálni. 

 

Ha Önnel is megesik a probléma, hogy kizárja magát vagy zárcseréje, javítása, szerelése szükséges, keresse bátran cégünket. Éjjel-nappal rendelkezésükre állunk Budapesten és igény szerint Pest megye területén egyaránt.

Ahol zárszerviz szolgálatunkat eléri: Zárszerviz  vagy gyors kapcsolat a +36-30-827-33-60 telefonszám.

Non-Stop ingyenes kiszállással orvosoljuk záras problémákat legyen az zárjavítás, zár cseréje, zárnyitás. Hisec ajtó zárcserét és Kínai ajtóban zár cseréjét is megoldjuk, garanciával.

A bejegyzés trackback címe:

https://lovelogo.blog.hu/api/trackback/id/tr3116643532
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása